Talvipäivät tulevat!

Suomen Leojen rennoin kansallinen tapahtuma tulee taas!

Talvipäivillä klubit kisailevat keskenään kuka on maassa mahtavin. Kilpailun ajan klubit kiertävät erilaisia pisteitä ja tekevät tehtäviä. Jokaisesta tehtävästä saadaan pisteet jotka lopuksi tuomarit laskevat yhteen ja eniten pisteitä saanut klubi kruunataan talvipäivien voittajaksi. Tehtävät voivat olla tietovisoja, kengän heittämistä, jalkapalloa, esteratoja tai vaikka taideteoksen tekemistä, vain taivas on rajana mitä järjestävä klubi keksii! Lisäpisteiden hankkimiseen kannattaa käyttää mielikuvitusta, nimittäin tuomareiden lahjominen on todellakin sallittua.

Talvipäivien perinne on pitkä. Ensimmäiset talvipäivät järjestettiin 1980-luvulla. Aluksi tapahtuma oli ainoastaan C-piirissä, mutta sieltä se levisi nopeasti kansalliselle tasolle. Talvipäivien pokaali on kiertänyt klubeja alusta lähtien.

Perinteisesti talvipäivien voittaja järjestää talvipäivät seuraavana vuonna. Vuoden 2019 talvipäivät järjesti Järvenpään leot ja voittajaksi selvisi Helsinki. Tänä vuonna selvitetään ken on klubeista mahtavin Suomen pääkaupungissa! Kokoa omasta klubista porukka ja tulkaa kauden hauskimpaan kansalliseen tapahtumaan 7.-9.2.2020 Helsinkiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *