Tapahtumat

TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT 2019-2020

17-19.1.2020 Pre LEF 2020 – Rooma, Italia

7.-9.2.2020 Talvipäivät – Helsinki

2019 kesäkuu Vuosikokous

26.-30.6.2020 LCICon 2020 – Singapore, Singapore

30.6.2020 Leorshaston ensimäinen haku päättyy

15-22.8.2020 LEF 2020 – Rooma, Italia

15.9.2020 Eräpäivä hakea Delegation Leaderiksi. DL toimii Leo Europa Forumissa ja Pre Forumissa moninkertaispiirin virallinsena edustajana.”

Syyskuu 2020 Koulutuspäivät

8.10.2020 Hyvänpäivä

31.10.2020 Hyvänmielenpäivä

30.11.2020 Leorahaston toinen haku päättyy

5.12. Kansainvälinen Leo-päivä

Kanllisia leo aktiviteettejä

Hyvänmielenpäivä

Järjestetään joka vuosi pyhäinpäivänä. Hyvänmielenpäivän perimmäinen ajatus on ilahduttaa ihmisiä ympärillämme, saada heidät hymyilemään ja hyvälle mielelle. Klubeilla on tapana jakaa haudoilla vieraileville ilmaista lämmintä mehua ja omia leivonnaisia.

Auta lasta, auta perhettä – keräys

Keräyksen ideana on saada tavaratalon asiakkaat lahjoittamaan yhden ylimääräisen tuotteen ja tuomalla sen keräyspisteelle. Lahjoitukset annetaan klubin valinnaiselle yhtystyökumppanille joka puolestaan jakaa tavarat eteenpäin vähävaraisille perheille.

Pääsiäismunajahti

Leikkimielinen kisa lapsille jonka tarkoituksena on löytää leikkipuistoon piilotetut pääsiäismunat. Järjestetään ennen pääsisäistä esim. palmusunnuntaina.

Kansalliset tapahtumat

Vuosikokous

Vuosikokous on Suomen Leojen korkein päättävä elin ja kokoukseen osallistuvat kaikkien leoklubien edustajat. Kokousviikonlopun aikana on myös oheistoimintaa ja siellä saa parhaimman käsityksen Suomen leotoiminnasta.

Koulutuspäivät

Viikonlopun aikana perehdytetään uudet virat klubilaislle ja vietetään mukavaa viikonloppua yhdessä.  Koulutuspäivät järjestetään alkusyksystä kun uusi kausi on lähtenyt käyntiin.

Talvipäivät

Talvipäivät ovat kenties vuoden hauskin leotapahtuma. Viikonloppuna järjestetään leikkimieliset leo olympialaiset, joihin jokainen klubi osallistuu omana joukkueena.  Kisassa suoritetaan erilaisia tehtäväratoja ja klubi keksii oman teeman ympärille pukeutumisen, teemalaulun/huudon/koreografian ja tuomareita lahjotaan mitä kummallisimmilla asioilla, taivas on vain rajana. Paras klubi saa hienon pokaalin ja saa järjestää ensi vuonna talvipäivät omalla paikkakunnallaan.

Kansainväliset tapahtumat

Leo Europa Forum

LEF kerää vuosittain elokuussa leot yhteen kaikista Euroopan maista, ja vähän kauempaakin. Viikon mittaisen foorumin tavoitteena on viedä leotoimintaa eteenpäin Euroopassa ja jättää jotain myös paikallisille ihmisille sosiaalisen aktiviteetin muodossa. Suuri osa forumista on verkostoitumista ja jakamista erinäisissä muodoissa, kuten tietoa, osaamista ja kokemuksia.

LCICon

Lions Club Internationalin vuosikokous. Vuosikokousviikon tapahtumien kohokohtia ovat kolme yleisistuntoa, juhlava kansakuntien paraati, kiinnostavat pääpuhujat, upea kansainvälinen show sekä seuraavan vuoden kansainvälisen presidentin virkaanasettaminen.