Leojen aktiviteetit

Hyvänmielenpäivä

Järjestetään joka vuosi pyhäinpäivänä. Hyvänmielenpäivän perimmäinen ajatus on ilahduttaa ihmisiä ympärillämme, saada heidät hymyilemään ja hyvälle mielelle. Klubeilla on tapana jakaa haudoilla vieraileville ilmaista lämmintä mehua ja pipareita.

Auta lasta, Auta perhettä – keräys

Keräyksen ideana on saada tavaratalon asiakkaat lahjoittamaan yhden ylimääräisen tuotteen ja tuomalla sen keräyspisteelle. Hygieniatuotteet, säilykeruoat, pesuaineet ja lelut ovat hyvin suosittuja lahjoituksia. Lahjoitukset annetaan klubin valinnaiselle yhtystyökumppanille joka puolestaan jakaa tavarat eteenpäin vähävaraisille perheille.

Pääsiäismunajahti

Pääsiäismunajahti on leikkimielinen kisa lapsille jonka tarkoituksena on löytää leojen piilottamat suklaamunat leikkipuistosta. Jahti järjestetään pääsiäisen lähellä, leoklubin päättämänä ajankohtana.

Heijastinpuu

Leoklubilaiset kerävät lahjoituksena, ostavat tai käyttävät Suomen Leojen omia heijastimia. Heijastimet kiinnitetään valittuun puuhun joista ihmiset voivat poimia heijastimen itselleen. Puussa on hyvä olla lappu joka kertoo puun olevan heijastinpuu.