Mitä leot ovat?

Leot auttavat muita

Leot toteuttavat isoja ja pieniä tempauksia tuodaukseen apua ja hyvää mieltä yhteisöille lähellä ja kaukana. Tempaukset, eli aktiviteetit jokainen klubi määrittelee omien kiinnostuksenkohteidensa mukaan. Onko sinun sydäntäsi lähellä eläintenhyvinvointi, luonnon puhtaus tai vanhukset? Leoissa pääset auttamaan!

Uusia ystäviä

Kun samanhenkiset ihmiset kokoontuvat on mahdollisuus solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. Ystävyys on leotoiminnan ydin!

Leot ovat siis yhteisö, josta löytää helposti samanhenkisiä ihmisiä ja uusia kavereita. Leoissa saa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda pitkäaikaisia ystävyyssuhteita ja kontakteja ympäri maailmaa, sekä tutustua myös mahtaviin ihmisiin joka puolelta Suomea.

Kokemuksia ja haasteita

Verkostoituminen, tapahtumajärjestäminen, aktiviteetin toteuttaminen, kokouskäyntänteet, matkustaminen… Oli hakemasi mikä tahansa edellä mainituista, leoissa voit kehittyä juuri itseäsi kiinnostavalla alueella. ”Leo” onkin anagrammi sanoista Leadership, Experience, Opportunity.

Leot ja leijonat yhdessä

Leot ovat Lions Clubs Internationalin nuorisojärjestö. Vertauskuvallisesti leijonat ovat MM-jääkiekkojoukkue ja leot juniorijoukkue: molemmat yhtä tärkeitä ja yhdessä tulevaisuus.

Lähde maailmalle ja kansainvälisty leojen kautta

Kun toimintaa löytyy yli 150 maasta, on leotoiminta kansainvälistymismahdollisuuksiltaan järjestöjen ykkösluokkaa. Lähdit sitten leotapahtumaan ulkomailla tai olit lomamatkalla ja tarvitsit paikallista ystävää avuksi, leoissa kansainvälistyminen on helppoa.

Toimintaa jo yli 60-vuotta

Kokemus tuo varmuutta, mutta jäsenet nuoruutta ja uusia ideoita. Lähde mukaan kohti seuraavaa 60 vuotta leotoimintaa!