Tapahtumat

TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT 2020-2021

12.6.2021  Moninkertaispiirin vuosikokous – Online

25.–29.6.2021 LCICon – Online

30.6.2021 Leorahaston ensimäinen haku päättyy

14.-21.8.2021 LEF 2021 Online

15.9.2021 Eräpäivä hakea Delegation Leaderiksi. ”DL toimii Leo Europa Forumissa ja Pre Forumissa moninkertaispiirin virallinsena edustajana.” 

 

Kansalliset tapahtumat

Vuosikokous

Vuosikokous on Suomen Leojen korkein päättävä elin ja kokoukseen osallistuvat kaikkien leoklubien edustajat. Kokousviikonlopun aikana on myös oheistoimintaa ja siellä saa parhaimman käsityksen Suomen leotoiminnasta.

Koulutuspäivät

Viikonlopun aikana perehdytetään uudet virat klubilaislle ja vietetään mukavaa viikonloppua yhdessä.  Koulutuspäivät järjestetään alkusyksystä kun uusi kausi on lähtenyt käyntiin.

Talvipäivät

Talvipäivät ovat kenties vuoden hauskin leotapahtuma. Viikonloppuna järjestetään leikkimieliset leo olympialaiset, joihin jokainen klubi osallistuu omana joukkueena.  Kisassa suoritetaan erilaisia tehtäväratoja ja klubi keksii oman teeman ympärille pukeutumisen, teemalaulun/huudon/koreografian ja tuomareita lahjotaan mitä kummallisimmilla asioilla, taivas on vain rajana. Paras klubi saa hienon pokaalin ja saa järjestää ensi vuonna talvipäivät omalla paikkakunnallaan.

Kansainväliset tapahtumat

Leo Europa Forum

LEF kerää vuosittain elokuussa leot yhteen kaikista Euroopan maista, ja vähän kauempaakin. Viikon mittaisen foorumin tavoitteena on viedä leotoimintaa eteenpäin Euroopassa ja jättää jotain myös paikallisille ihmisille sosiaalisen aktiviteetin muodossa. Suuri osa forumista on verkostoitumista ja jakamista erinäisissä muodoissa, kuten tietoa, osaamista ja kokemuksia.

LCICon

Lions Club Internationalin vuosikokous. Vuosikokousviikon tapahtumien kohokohtia ovat kolme yleisistuntoa, juhlava kansakuntien paraati, kiinnostavat pääpuhujat, upea kansainvälinen show sekä seuraavan vuoden kansainvälisen presidentin virkaanasettaminen.