LEOTOimintA Suomessa

Mitä Leot ovat?

Leot toteuttavat isoja ja pieniä tempauksia tuodakseen apua ja hyvää mieltä yhteisöille lähellä ja kaukana. Tempaukset, eli aktiviteetit jokainen klubi määrittelee omien kiinnostuksenkohteidensa mukaan. Onko sinun sydäntäsi lähellä eläintenhyvinvointi, luonnon puhtaus tai vanhukset? Leoissa pääset auttamaan!

Yhteisöllistä vapaaehtoistyötä ja itsensä kehittämistä

Kun samanhenkiset ihmiset kokoontuvat on mahdollisuus solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. Ystävyys on leotoiminnan ydin!

Leot ovat siis yhteisö, josta löytää helposti samanhenkisiä ihmisiä ja uusia kavereita. Leoissa saa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda pitkäaikaisia ystävyyssuhteita ja kontakteja ympäri maailmaa, sekä tutustua myös mahtaviin ihmisiin joka puolelta Suomea.

Verkostoituminen, tapahtumajärjestäminen, aktiviteetin toteuttaminen, kokouskäyntänteet, matkustaminen… Oli hakemasi mikä tahansa edellä mainituista, leoissa voit kehittyä juuri itseäsi kiinnostavalla alueella. ”Leo” onkin anagrammi sanoista Leadership, Experience, Opportunity.

Leotoiminta on maailmanlaajuisesti iso juttu

Leot pähkinän kuoressa

60

vuotta toimintaa

176K

jäsentä maailmanlaajuisesti

12-30v

jäsenistö toiminnassa


Leotoiminta tarjoaa kokemuksia, haasteita ja kansainvälistä verkostoitumista

Toimintaa pitkällä kokemuksella

Kokemus tuo varmuutta, mutta jäsenet nuoruutta ja uusia ideoita. Lähde mukaan kohti seuraavaa 60 vuotta leotoimintaa!

Lähde maailmalle ja kansainvälisty leojen kautta

Kun toimintaa löytyy yli 150 maasta, on leotoiminta kansainvälistymismahdollisuuksiltaan järjestöjen ykkösluokkaa. Lähdit sitten leotapahtumaan ulkomailla tai olit lomamatkalla ja tarvitsit paikallista ystävää avuksi, leoissa kansainvälistyminen on helppoa.

Leotoiminnassa parasta on se, että jokainen voi olla oma itsensä, mutta olemme kuitenkin iso perhe.

-Senni Hautala

Leo Aktiviteetit

Aktiviteetit ovat Leotoiminnan suola. Aktiviteetit vaihtelevat pienistä isoihin tempauksiin – pääasiana on kuitenkin hyvä mieli.

Tule mukaan toimintaan

Kiinnostaako leotoiminta? Ota meihin yhteyttä ja tule mukaan kokeilemaan olisiko leot sinun juttusi – mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä!