LEOTOimintA Suomessa

Mitä Leot ovat?

Leot on nuoriso hyväntekeväisyysjärjestö, jossa tehdään hyviä tekoja niin lähellä kuin kaukana. Leojen aktiviteetit määräytyy jokaisen leoklubin oman mielenkiinnon mukaan eli pääset itse ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan näitä!

Kiinnostaako sinua eläinten, luonnon tai vanhusten hyvinvointi? Leoissa pääset auttamaan monilla tavoilla!

Yhteisöllistä vapaaehtoistyötä ja itsensä kehittämistä

Leot on muutakin kuin vapaaehtoistoimintaa – leot on yhteisö, josta voit löytää uusia ystäviä. Leoissa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda elinikäisiä ystävyyssuhteita ja kontakteja ympäri maailmaa, sekä tutustua myös mahtaviin ihmisiin joka puolelta Suomea. Ystävyys on leotoiminnan ydin! Kansainvälisiin tapahtumiin on mahdollista saada myös rahallista tukea.

Leoissa pystyt helposti kehittämään itseäsi ja omia taitojasi mm ihmissuhde-, johtajuustaidot. Saat myös halutessasi arvokasta kokemusta markkinoinnista, projektien toteuttamisesta, verkostoitumisesta ja kokouskäytänteistä! Halutessasi voit ottaa vastuuta klubin tai Suomen tasolla puheenjohtajan, sihteerinä tai rahastonhoitajana!

Verkostoituminen, tapahtumajärjestäminen, aktiviteetin toteuttaminen, kokouskäyntänteet, matkustaminen… Oli hakemasi mikä tahansa edellä mainituista, leoissa voit kehittyä juuri itseäsi kiinnostavalla alueella. ”Leo” onkin anagrammi sanoista Leadership, Experience, Opportunity.

Leotoiminta on maailmanlaajuisesti iso juttu

Leot pähkinän kuoressa

65

vuotta toimintaa

176K

jäsentä maailmanlaajuisesti

12-30v

jäsenistö toiminnassa


Leotoiminta tarjoaa auttamista, uusia kokemuksia, haasteita ja kansainvälistä verkostoitumista

Toimintaa pitkällä kokemuksella

Kokemus tuo varmuutta, mutta jäsenet nuoruutta ja uusia ideoita. Lähde mukaan kohti seuraavaa 60 vuotta leotoimintaa!

Lähde maailmalle ja kansainvälisty leojen kautta

Leo toimintaa löytyy yli 150 maasta. Euroopan Leot ovat aktiivisia, teemme paljon yhteistyötä ja tapaamme vuosittain. Lähdit leotapahtumaan ulkomailla tai olit lomamatkalla ja tarvitsit paikallista ystävää, leot ovat aina avuksi.

Leotoiminnassa parasta on se, että jokainen voi olla oma itsensä, mutta olemme kuitenkin iso perhe.

-Senni Hautala

Leo Aktiviteetit

Aktiviteetit ovat Leotoiminnan suola. Aktiviteetit vaihtelevat pienistä isoihin tempauksiin – pääasiana on kuitenkin hyvä mieli.

Tule mukaan toimintaan

Kiinnostaako leotoiminta? Ota meihin yhteyttä ja tule mukaan kokeilemaan olisiko leot sinun juttusi – mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä!